Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5341
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Покотилова, Г.П. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-20T13:37:20Z | - |
dc.date.available | 2019-02-20T13:37:20Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5341 | - |
dc.description | Покотилова Г. П. Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбас / Г. П. Покотилова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 224-229. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті наведено результати досліджень щодо використання яловичини різної якості при технології виробництва ковбаси вареної «Яловича» вищого сорту у відповідності до ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні».Пропонуємо при використанні яловичини з вадами сухості та жорсткості, (DFD) поєднувати цю сировину з м’ясом якості N0R, а у фарш варених ковбас слід додавати харчові добавки для стабілізації структури. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | фарш | uk_UK |
dc.subject | варені ковбаси | uk_UK |
dc.subject | яловичина | uk_UK |
dc.subject | харчові продукти | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | дефекти | uk_UK |
dc.subject | термошафи | uk_UK |
dc.title | ВПЛИВ ПОКАЗНИКІВ ЯЛОВИЧИНИ НА ВИХІД І ЯКІСТЬ ВАРЕНИХ КОВБАС | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_37.pdf | 260,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.