Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5341
Title: ВПЛИВ ПОКАЗНИКІВ ЯЛОВИЧИНИ НА ВИХІД І ЯКІСТЬ ВАРЕНИХ КОВБАС
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель
Petrova, Olena, scientific director
Покотилова, Г.П.
Keywords: фарш
варені ковбаси
яловичина
харчові продукти
м’ясо
дефекти
термошафи
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті наведено результати досліджень щодо використання яловичини різної якості при технології виробництва ковбаси вареної «Яловича» вищого сорту у відповідності до ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні».Пропонуємо при використанні яловичини з вадами сухості та жорсткості, (DFD) поєднувати цю сировину з м’ясом якості N0R, а у фарш варених ковбас слід додавати харчові добавки для стабілізації структури.
Description: Покотилова Г. П. Вплив показників яловичини на вихід і якість варених ковбас / Г. П. Покотилова // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 224-229.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5341
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal_sg_12_37.pdf260,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.