Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5342
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Рикова, Д.К. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-20T13:42:59Z | - |
dc.date.available | 2019-02-20T13:42:59Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5342 | - |
dc.description | Рикова Д. К. Оцінка м’ясної продуктивності чистопорідних і помісних бугайців / Д. К. Рикова. // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 230-235. | uk_UK |
dc.description.abstract | Оцінено м’ясну продуктивність бугайців червоної степової породи та червоної степової породи поліпшеної голштинською. Встановлено,що вищими показниками маси туші і маси м’якушу характеризувались бугайці червоної степової породи, поліпшеної голштинською. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | бугайці | uk_UK |
dc.subject | червона степова порода | uk_UK |
dc.subject | забійна маса | uk_UK |
dc.subject | забійний вихід | uk_UK |
dc.subject | вихід туші | uk_UK |
dc.subject | коефіцієнт повном’ясності | uk_UK |
dc.title | ОЦІНКА М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ЧИСТОПОРІДНИХ І ПОМІСНИХ БУГАЙЦІВ | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_38.pdf | 235,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.