Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5342
Title: ОЦІНКА М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ЧИСТОПОРІДНИХ І ПОМІСНИХ БУГАЙЦІВ
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Рикова, Д.К.
Keywords: бугайці
червона степова порода
забійна маса
забійний вихід
вихід туші
коефіцієнт повном’ясності
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Оцінено м’ясну продуктивність бугайців червоної степової породи та червоної степової породи поліпшеної голштинською. Встановлено,що вищими показниками маси туші і маси м’якушу характеризувались бугайці червоної степової породи, поліпшеної голштинською.
Description: Рикова Д. К. Оцінка м’ясної продуктивності чистопорідних і помісних бугайців / Д. К. Рикова. // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 230-235.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5342
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal_sg_12_38.pdf235,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.