Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5346
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Трембалюк, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-21T08:00:48Z | - |
dc.date.available | 2019-02-21T08:00:48Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5346 | - |
dc.description | Трембалюк А.В. Порівняльна характеристика виготовлення напівкопчених ковбас / А. В. Трембалюк // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 254-258. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті вивчено технологію виробництва напівкопчених ковбас високої якості за використання двох способів виготовлення згідно ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені». Запропоновано цехам малої потужності використовувати сучасні комбіновані термошафи з програмним управлінням, де проводяться всі операції термічної обробки ковбас. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | напівкопчені ковбаси | uk_UK |
dc.subject | термошафи | uk_UK |
dc.subject | ковбасні батони | uk_UK |
dc.subject | оболонки | uk_UK |
dc.subject | фарш | uk_UK |
dc.subject | мішалка | uk_UK |
dc.subject | кутер | uk_UK |
dc.title | ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИГОТОВЛЕННЯ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal_sg_12_42.pdf | 231,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.