Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5346
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorТрембалюк, А.В.-
dc.date.accessioned2019-02-21T08:00:48Z-
dc.date.available2019-02-21T08:00:48Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5346-
dc.descriptionТрембалюк А.В. Порівняльна характеристика виготовлення напівкопчених ковбас / А. В. Трембалюк // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 254-258.uk_UK
dc.description.abstractУ статті вивчено технологію виробництва напівкопчених ковбас високої якості за використання двох способів виготовлення згідно ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені». Запропоновано цехам малої потужності використовувати сучасні комбіновані термошафи з програмним управлінням, де проводяться всі операції термічної обробки ковбас.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectнапівкопчені ковбасиuk_UK
dc.subjectтермошафиuk_UK
dc.subjectковбасні батониuk_UK
dc.subjectоболонкиuk_UK
dc.subjectфаршuk_UK
dc.subjectмішалкаuk_UK
dc.subjectкутерuk_UK
dc.titleПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИГОТОВЛЕННЯ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАСuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal_sg_12_42.pdf231,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.