Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5346
Title: ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИГОТОВЛЕННЯ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель
Petrova, Olena, scientific director
Трембалюк, А.В.
Keywords: напівкопчені ковбаси
термошафи
ковбасні батони
оболонки
фарш
мішалка
кутер
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті вивчено технологію виробництва напівкопчених ковбас високої якості за використання двох способів виготовлення згідно ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені». Запропоновано цехам малої потужності використовувати сучасні комбіновані термошафи з програмним управлінням, де проводяться всі операції термічної обробки ковбас.
Description: Трембалюк А.В. Порівняльна характеристика виготовлення напівкопчених ковбас / А. В. Трембалюк // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 254-258.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5346
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal_sg_12_42.pdf231,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.