Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5346| Title: | ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВИГОТОВЛЕННЯ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС |
| Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Трембалюк, А.В. |
| Keywords: | напівкопчені ковбаси термошафи ковбасні батони оболонки фарш мішалка кутер |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Abstract: | У статті вивчено технологію виробництва напівкопчених ковбас високої якості за використання двох способів виготовлення згідно ДСТУ 4435:2005 «Ковбаси напівкопчені». Запропоновано цехам малої потужності використовувати сучасні комбіновані термошафи з програмним управлінням, де проводяться всі операції термічної обробки ковбас. |
| Description: | Трембалюк А.В. Порівняльна характеристика виготовлення напівкопчених ковбас / А. В. Трембалюк // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12). - С. 254-258. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5346 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 2 (12) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| studentresearchjournal_sg_12_42.pdf | 231,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.