Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5449
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПелих В.Г., науковий керівник-
dc.contributor.advisorБалабанова І.О., науковий керівник-
dc.contributor.authorАгеєнко, С.М.-
dc.date.accessioned2019-03-05T09:04:18Z-
dc.date.available2019-03-05T09:04:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5449-
dc.descriptionАгеєнко С. М. Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою / С. М. Агеєнко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 3-6.uk_UA
dc.description.abstractКисломолочні продукти користуються широкою популярністю в Україні. Саме це дає потужний стимул для розроблення збагачених кисломолочних продуктів. У статті наведено розроблену рецептуру виробництва збагачених глазурованих сирків з начинкою. Як збагачувач обрано обліпиховий і лимонно-імбирний джеми. Обґрунтовано кількість внесення кожного компонента для виробництва готового продукту. Саме таке поєднання обраних джемів забезпечить підвищення біологічної й енергетичної цінності продукту, що позитивно впливає на стан здоров’я людини.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectзбагачувачuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectглазурований сирокuk_UA
dc.subjectлимонно-імбирний джемuk_UA
dc.subjectобліпиховий джемuk_UA
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ЗБАГАЧЕНИХ ГЛАЗУРОВАНИХ СИРКІВ З НАЧИНКОЮuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-01.pdf195,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.