Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5449
Title: | УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ЗБАГАЧЕНИХ ГЛАЗУРОВАНИХ СИРКІВ З НАЧИНКОЮ |
Authors: | Пелих В.Г., науковий керівник Балабанова І.О., науковий керівник Агеєнко, С.М. |
Keywords: | антиоксиданти збагачувач сир кисломолочний глазурований сирок лимонно-імбирний джем обліпиховий джем |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Кисломолочні продукти користуються широкою популярністю в Україні. Саме це дає потужний стимул для розроблення збагачених кисломолочних продуктів. У статті наведено розроблену рецептуру виробництва збагачених глазурованих сирків з начинкою. Як збагачувач обрано обліпиховий і лимонно-імбирний джеми. Обґрунтовано кількість внесення кожного компонента для виробництва готового продукту. Саме таке поєднання обраних джемів забезпечить підвищення біологічної й енергетичної цінності продукту, що позитивно впливає на стан здоров’я людини. |
Description: | Агеєнко С. М. Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою / С. М. Агеєнко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 3-6. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5449 |
Appears in Collections: | Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-01.pdf | 195,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.