Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5449
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ РЕЦЕПТУРИ ЗБАГАЧЕНИХ ГЛАЗУРОВАНИХ СИРКІВ З НАЧИНКОЮ
Authors: Пелих В.Г., науковий керівник
Балабанова І.О., науковий керівник
Агеєнко, С.М.
Keywords: антиоксиданти
збагачувач
сир кисломолочний
глазурований сирок
лимонно-імбирний джем
обліпиховий джем
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Кисломолочні продукти користуються широкою популярністю в Україні. Саме це дає потужний стимул для розроблення збагачених кисломолочних продуктів. У статті наведено розроблену рецептуру виробництва збагачених глазурованих сирків з начинкою. Як збагачувач обрано обліпиховий і лимонно-імбирний джеми. Обґрунтовано кількість внесення кожного компонента для виробництва готового продукту. Саме таке поєднання обраних джемів забезпечить підвищення біологічної й енергетичної цінності продукту, що позитивно впливає на стан здоров’я людини.
Description: Агеєнко С. М. Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою / С. М. Агеєнко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 3-6.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5449
Appears in Collections:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-01.pdf195,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.