Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5450
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorАртюх, І.О.-
dc.contributor.authorШвець, Г.О.-
dc.date.accessioned2019-03-05T09:21:12Z-
dc.date.available2019-03-05T09:21:12Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5450-
dc.descriptionАртюх І. О. Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас / І. О. Артюх, Г. О. Швець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 7-11.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачівuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectковбасиuk_UA
dc.subjectуніверсальні термокамериuk_UA
dc.subjectнаповнювачіuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectковбасні батониuk_UA
dc.subjectоболонкиuk_UA
dc.titleУДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАСuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-02.pdf193,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.