Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5450
Title: УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС
Authors: Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник
Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель
Petrova, Olena, scientific director
Артюх, І.О.
Швець, Г.О.
Keywords: ковбаси
універсальні термокамери
наповнювачі
м’ясо
фарш
ковбасні батони
оболонки
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті наведені результати досліджень щодо аналізу технології виготовлення напівкопчених ковбас за різних режимів термічної обробки виготовлених за традиційною рецептурою та із застосуванням наповнювачів
Description: Артюх І. О. Удосконалення технології виробництва напівкопчених ковбас / І. О. Артюх, Г. О. Швець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 7-11.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5450
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-02.pdf193,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.