Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5461
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Гутченко, Г.А. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-06T09:36:30Z | - |
dc.date.available | 2019-03-06T09:36:30Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5461 | - |
dc.description | Гутченко Г. А. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатів / Г. А. Гутченко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 73-78. | uk_UA |
dc.description.abstract | Викладено результати досліджень фізико-хімічних показників млинців. Встановлено, що вищими значеннями фізико-хімічних показників характеризувались млинці, виготовлені при середній швидкості обертання барабану та заморожені при низьких температурах у скороморозильному апараті. За результатами досліджень розроблено оптимізовані параметри технологічного процесу виробництва і заморожування м’ясних напівфабрикатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | млинці | uk_UA |
dc.subject | тривалість заморожування | uk_UA |
dc.subject | температура заморожування | uk_UA |
dc.subject | температура смаження | uk_UA |
dc.subject | швидкість обертання барабану для смаження | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА М ’ ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-13.pdf | 211,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.