Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5461
Title: | ОПТИМІЗАЦІЯ ПАРАМЕТРІВ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА М ’ ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director Гутченко, Г.А. |
Keywords: | млинці тривалість заморожування температура заморожування температура смаження швидкість обертання барабану для смаження фізико-хімічні показники |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Викладено результати досліджень фізико-хімічних показників млинців. Встановлено, що вищими значеннями фізико-хімічних показників характеризувались млинці, виготовлені при середній швидкості обертання барабану та заморожені при низьких температурах у скороморозильному апараті. За результатами досліджень розроблено оптимізовані параметри технологічного процесу виробництва і заморожування м’ясних напівфабрикатів. |
Description: | Гутченко Г. А. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатів / Г. А. Гутченко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 73-78. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5461 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-13.pdf | 211,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.