Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5462| Title: | ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНУ І ФЕРМЕНТАТИВНО ОБРОБЛЕНОГО ГІРЧИЧНОГО ПОРОШКУ У СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБАХ |
| Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director Дубовик, А.О. Гордєєв, С. Ю. |
| Keywords: | ферментовані ковбаси інулін органолептичні показники мікробіологічні показники мінливість |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Abstract: | Досліджено якісні показники сирокопченої ковбаси «Сервелат» з додаванням 2% порошку інуліну. Встановлено, що кращими органолептичними і мікробіологічними показниками характеризувались вироби з інуліном. |
| Description: | Дубовик А. О. Використання інуліну і ферментативно обробленого гірчичного порошку у сирокопчених ковбасних виробах / А. О. Дубовик, С. Ю. Гордєєв // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 79-83. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5462 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| studentresearchjournal160-14.pdf | 201,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.