Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5462
Title: ВИКОРИСТАННЯ ІНУЛІНУ І ФЕРМЕНТАТИВНО ОБРОБЛЕНОГО ГІРЧИЧНОГО ПОРОШКУ У СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБАХ
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Дубовик, А.О.
Гордєєв, С. Ю.
Keywords: ферментовані ковбаси
інулін
органолептичні показники
мікробіологічні показники
мінливість
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Досліджено якісні показники сирокопченої ковбаси «Сервелат» з додаванням 2% порошку інуліну. Встановлено, що кращими органолептичними і мікробіологічними показниками характеризувались вироби з інуліном.
Description: Дубовик А. О. Використання інуліну і ферментативно обробленого гірчичного порошку у сирокопчених ковбасних виробах / А. О. Дубовик, С. Ю. Гордєєв // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 79-83.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5462
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-14.pdf201,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.