Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5467
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛихач, Вадим Ярославович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorЛихач, Вадим Ярославович, научный руководитель-
dc.contributor.advisorLikhach, Vadym, scientific director-
dc.contributor.authorКирилюк, О.Ю.-
dc.date.accessioned2019-03-06T12:18:13Z-
dc.date.available2019-03-06T12:18:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5467-
dc.descriptionКирилюк О. Ю. Технологічні особливості вирощування поросят в умовах ТОВ «Таврійські свині» / О. Ю. Кирилюк // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 104-107.uk_UA
dc.description.abstractВ статті наведено результати досліджень технологічних особливостей вирощування поросят після відлучення. В результаті проведених досліджень в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області встановлено, що поросята, які після відлучення залишаються на 7 днів у своїх станках для опоросу, вірогідно переважають за живою масою у віці 90 днів, на 4,86 кг та середньодобовими приростами на 81 г, молодняк, який одразу після відлучення потрапляє на дільницю дорощування.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвідлученняuk_UA
dc.subjectдорощуванняuk_UA
dc.subjectпоросятаuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ПОРОСЯТ В УМОВАХ ТОВ «ТАВРІЙСЬКІ СВИНІ»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-19.pdf192,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.