Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5467
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Лихач, Вадим Ярославович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Лихач, Вадим Ярославович, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Likhach, Vadym, scientific director | - |
dc.contributor.author | Кирилюк, О.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-06T12:18:13Z | - |
dc.date.available | 2019-03-06T12:18:13Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5467 | - |
dc.description | Кирилюк О. Ю. Технологічні особливості вирощування поросят в умовах ТОВ «Таврійські свині» / О. Ю. Кирилюк // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 104-107. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті наведено результати досліджень технологічних особливостей вирощування поросят після відлучення. В результаті проведених досліджень в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області встановлено, що поросята, які після відлучення залишаються на 7 днів у своїх станках для опоросу, вірогідно переважають за живою масою у віці 90 днів, на 4,86 кг та середньодобовими приростами на 81 г, молодняк, який одразу після відлучення потрапляє на дільницю дорощування. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | відлучення | uk_UA |
dc.subject | дорощування | uk_UA |
dc.subject | поросята | uk_UA |
dc.subject | продуктивність | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ПОРОСЯТ В УМОВАХ ТОВ «ТАВРІЙСЬКІ СВИНІ» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-19.pdf | 192,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.