Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5467
Назва: | ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОЩУВАННЯ ПОРОСЯТ В УМОВАХ ТОВ «ТАВРІЙСЬКІ СВИНІ» |
Автори: | Лихач, Вадим Ярославович, науковий керівник Лихач, Вадим Ярославович, научный руководитель Likhach, Vadym, scientific director Кирилюк, О.Ю. |
Ключові слова: | технологія відлучення дорощування поросята продуктивність |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | В статті наведено результати досліджень технологічних особливостей вирощування поросят після відлучення. В результаті проведених досліджень в умовах ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області встановлено, що поросята, які після відлучення залишаються на 7 днів у своїх станках для опоросу, вірогідно переважають за живою масою у віці 90 днів, на 4,86 кг та середньодобовими приростами на 81 г, молодняк, який одразу після відлучення потрапляє на дільницю дорощування. |
Опис: | Кирилюк О. Ю. Технологічні особливості вирощування поросят в умовах ТОВ «Таврійські свині» / О. Ю. Кирилюк // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 104-107. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5467 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-19.pdf | 192,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.