Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5472
Назва: Інтенсивні технології у молочному скотарстві
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Марикіна, Ольга Сергіївна
Podpalaya, Tatiana
Marykina, Olga
Остапенко, О. М.
Ясевін, Сергій Євгенович
Yasevin, Sergey
Дровняк, Олена Володимирівна
Drovnyak, Elena
Гребенюк, Наталія Вікторівна
Grebenuk, Nataliya
Ключові слова: технології виробництва
Утримання ремонтних телиць
утримання телят
Особливості годівлі телят
раціони годівлі телиць
Динаміка живої маси
Дата публікації: 2018
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Інтенсивні технології у молочному скотарстві [Електронний ресурс] : монографія / Т. В. Підпала, О. М. Остапенко, С. Є. Ясевін [та ін.]. - Электрон. текст. дан. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 252 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії висвітлено результати наукових досліджень з оцінювання інтенсивних технологій вирощування ремонтного молодняку, виробництва молока і яловичини. Показано, що інтенсивні технології виробництва ґрун- туються на урахуванні біологічних особливостей життєвих ритмів великої рогатої худоби, починаючи від одержання ремонтного молодняку, його ви- рощування «холодним» методом і створення комфортних умов утримання, годівлі та доїння корів, що забезпечує прояв високої продуктивності спеціа- лізованих молочних порід української та зарубіжної селекції. Монографія розрахована на викладачів, науковців, аспірантів і здобува- чів вищої освіти аграрних навчальних закладів, спеціалістів, які займаються дослідженнями у галузі скотарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5472
Розташовується у зібраннях:Монографії (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pidpala mono.pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
А. с. 103492.pdf2,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.