Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5474
Назва: Агрохімія. Модуль І. Живлення рослин
Автори: Чорний, Сергій Григорович
Chornyy, Serhiy
Абрамов, Дмитро Андрійович
Abramov, Dmitriy
Ключові слова: Хімічний склад рослин
Відбір зразків
Хімічний склад рослин
Аналіз рослин
Аналіз урожаю
удобрення культур
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Агрохімія. Модуль І. Живлення рослин [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. С. Г. Чорний, Д. А. Абрамов. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 37 с.
Короткий огляд (реферат): Добрива є ефективним засобом підвищення урожайності сільськогосподарських культур. Вітчизняний та закордонний досвід незаперечно доказує, що не менше половини приросту врожаю отримують за рахунок використання добрив. Вносячи добрива, агроном сподівається одержати найбільший урожай високої якості з найменшими затратами. Але для цього він повинен мати уявлення про біохімічні процеси, за яких утворюються речовини, що визначають якість урожаю (білок, крохмаль, цукор, жир та інші) та умови, що впливають на ці процеси. Хімічний аналіз рослин дає можливість визначити якість урожаю, правильно оцінити окремі агротехнічні прийоми, а також потребу рослин в елементах мінерального живлення. Викладений у методичних рекомендаціях матеріал розрахований на самостійну роботу студента з виконання лабораторних робіт за модулем І «Живлення рослин», відповідно до програми курсу для вищих сільськогосподарських навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5474
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ahrokhimiia. Modul 1. Zhyvlennia roslyn.pdf457,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.