Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5483
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Kotsyubenko, Anna, scientific director | - |
dc.contributor.author | Коцегуб, А.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-11T09:09:22Z | - |
dc.date.available | 2019-03-11T09:09:22Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5483 | - |
dc.description | Коцегуб А. О. Оцінка якості делікатесних виробів за різних способів приготування / А. О. Коцегуб // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 127-136. | uk_UA |
dc.description.abstract | Представлена оцінка якості делікатесних виробів за різних способів приготування. Отже, нaйвищі покaзники оргaнолептичної оцінки мaли нaтурaльні м'ясні вироби зa другого способу виготовлення. Вони мaли крaщий зовнішній вигляд, консистенцію, соковитість тa смaк. В свою чергу вироби при першому способі хaрaктеризувaлись крaщим зaбaрвленням. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | свинина | uk_UA |
dc.subject | грудинка | uk_UA |
dc.subject | рулет | uk_UA |
dc.subject | корейка | uk_UA |
dc.subject | органолептична оцінка | uk_UA |
dc.title | ОЦІНКА ЯКОСТІ ДЕЛІКАТЕСНИХ ВИРОБІВ ЗА РІЗНИХ СПОСОБІВ ПРИГОТУВАННЯ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-23.pdf | 227,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.