Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5483
Title: ОЦІНКА ЯКОСТІ ДЕЛІКАТЕСНИХ ВИРОБІВ ЗА РІЗНИХ СПОСОБІВ ПРИГОТУВАННЯ
Authors: Коцюбенко, Ганна Анатоліївна, науковий керівник
Коцюбенко, Анна Анатольевна, научный руководитель
Kotsyubenko, Anna, scientific director
Коцегуб, А.О.
Keywords: свинина
грудинка
рулет
корейка
органолептична оцінка
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Представлена оцінка якості делікатесних виробів за різних способів приготування. Отже, нaйвищі покaзники оргaнолептичної оцінки мaли нaтурaльні м'ясні вироби зa другого способу виготовлення. Вони мaли крaщий зовнішній вигляд, консистенцію, соковитість тa смaк. В свою чергу вироби при першому способі хaрaктеризувaлись крaщим зaбaрвленням.
Description: Коцегуб А. О. Оцінка якості делікатесних виробів за різних способів приготування / А. О. Коцегуб // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 127-136.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5483
Appears in Collections:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-23.pdf227,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.