Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5505
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Кушнір, А.В. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Р.С. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T08:55:04Z | - |
dc.date.available | 2019-03-12T08:55:04Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5505 | - |
dc.description | Кушнір А. В. Використанням м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас / А. В. Кушнір, Р. С. Коваленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 155-158. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ковбаси | uk_UA |
dc.subject | універсальні термокамери | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | ковбасні батони | uk_UA |
dc.subject | оболонки | uk_UA |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯМ М’ЯСА РІЗНОЇ ВИДОВОЇ НАЛЕЖНОСТІ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОВБАС | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-27.pdf | 190,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.