Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5505
Title: ВИКОРИСТАННЯМ М’ЯСА РІЗНОЇ ВИДОВОЇ НАЛЕЖНОСТІ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОВБАС
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель
Petrova, Olena, scientific director
Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник
Кушнір, А.В.
Коваленко, Р.С.
Keywords: ковбаси
універсальні термокамери
обладнання
м’ясо
фарш
ковбасні батони
оболонки
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції
Description: Кушнір А. В. Використанням м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас / А. В. Кушнір, Р. С. Коваленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 155-158.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5505
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-27.pdf190,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.