Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5505
Title: | ВИКОРИСТАННЯМ М’ЯСА РІЗНОЇ ВИДОВОЇ НАЛЕЖНОСТІ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОВБАС |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник Кушнір, А.В. Коваленко, Р.С. |
Keywords: | ковбаси універсальні термокамери обладнання м’ясо фарш ковбасні батони оболонки |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | В статті наведено результати термічного оброблення напівкопчених ковбас з використовуванням різних співвідношень основної сировини в т.ч. м'яса курячого механічного обвалювання. В зв’язку з широким використанням м’яса птиці механічного обвалювання необхідно продовжити вивчення особливостей формування готової продукції |
Description: | Кушнір А. В. Використанням м’яса різної видової належності в технології виробництва ковбас / А. В. Кушнір, Р. С. Коваленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 155-158. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5505 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-27.pdf | 190,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.