Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5509
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Поручник, Марія Миколаївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Поручник, Мария Николаевна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Poruchnik, Maria, scientific director | - |
dc.contributor.author | Мамчур, У.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T09:20:17Z | - |
dc.date.available | 2019-03-12T09:20:17Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5509 | - |
dc.description | Мамчур У. В. Технологічна схема виробництва сметани в умовах ПРАТ «Миколаївмолпром» / У. В. Мамчур // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 166-170. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розкриті питання технологічної схеми виробництва сметани в умовах ПРАТ «Миколаївмолпром» Доманівського району Миколаївської області. Результати досліджень дозволяють стверджувати, що підприємство ПРАТ «Миколаївмолпром» є перспективним у розвитку харчової молочної продукції і займає провідне місце серед представників інших підприємств України. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | сметана | uk_UA |
dc.subject | відсоток жиру | uk_UA |
dc.subject | вершки | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | сепаратор | uk_UA |
dc.subject | нормалізатор | uk_UA |
dc.subject | гомогенізатор | uk_UA |
dc.subject | пастеризатор | uk_UA |
dc.subject | продукт харчування | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА СМЕТАНИ В УМОВАХ ПРАТ «МИКОЛАЇВМОЛПРОМ» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-29.pdf | 303,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.