Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5509
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПоручник, Марія Миколаївна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПоручник, Мария Николаевна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPoruchnik, Maria, scientific director-
dc.contributor.authorМамчур, У.В.-
dc.date.accessioned2019-03-12T09:20:17Z-
dc.date.available2019-03-12T09:20:17Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5509-
dc.descriptionМамчур У. В. Технологічна схема виробництва сметани в умовах ПРАТ «Миколаївмолпром» / У. В. Мамчур // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 166-170.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розкриті питання технологічної схеми виробництва сметани в умовах ПРАТ «Миколаївмолпром» Доманівського району Миколаївської області. Результати досліджень дозволяють стверджувати, що підприємство ПРАТ «Миколаївмолпром» є перспективним у розвитку харчової молочної продукції і займає провідне місце серед представників інших підприємств України.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.subjectвідсоток жируuk_UA
dc.subjectвершкиuk_UA
dc.subjectвітаміниuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectсепараторuk_UA
dc.subjectнормалізаторuk_UA
dc.subjectгомогенізаторuk_UA
dc.subjectпастеризаторuk_UA
dc.subjectпродукт харчуванняuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА СМЕТАНИ В УМОВАХ ПРАТ «МИКОЛАЇВМОЛПРОМ»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-29.pdf303,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.