Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5509
Title: ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ВИРОБНИЦТВА СМЕТАНИ В УМОВАХ ПРАТ «МИКОЛАЇВМОЛПРОМ»
Authors: Поручник, Марія Миколаївна, науковий керівник
Поручник, Мария Николаевна, научный руководитель
Poruchnik, Maria, scientific director
Мамчур, У.В.
Keywords: технологія
сметана
відсоток жиру
вершки
вітаміни
обладнання
сепаратор
нормалізатор
гомогенізатор
пастеризатор
продукт харчування
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті розкриті питання технологічної схеми виробництва сметани в умовах ПРАТ «Миколаївмолпром» Доманівського району Миколаївської області. Результати досліджень дозволяють стверджувати, що підприємство ПРАТ «Миколаївмолпром» є перспективним у розвитку харчової молочної продукції і займає провідне місце серед представників інших підприємств України.
Description: Мамчур У. В. Технологічна схема виробництва сметани в умовах ПРАТ «Миколаївмолпром» / У. В. Мамчур // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 166-170.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5509
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-29.pdf303,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.