Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5511
Title: | ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА ПТИЦІ |
Authors: | Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Мащенко, І.О. Кривошеєва, Я.В. |
Keywords: | м'ясо курчат-бройлерів технологія розсіл ін'єктування масування сировини якість |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Вивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів. |
Description: | Мащенко І. О. Оптимізація технології виробництва продукції з м’яса птиці / І. О. Мащенко, Я. В. Кривошеєва // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 177-181. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5511 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-31.pdf | 233,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.