Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5511
Title: ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ З М’ЯСА ПТИЦІ
Authors: Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник
Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель
Petrova, Olena, scientific director
Мащенко, І.О.
Кривошеєва, Я.В.
Keywords: м'ясо курчат-бройлерів
технологія
розсіл
ін'єктування
масування сировини
якість
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Вивчена характеристика різних варіантів використання розсолів в технології виробництва копчених делікатесів з м'яса птиці, встанолено оптимальні параметри технологічного процесу , визначено якість м’ясних виробів.
Description: Мащенко І. О. Оптимізація технології виробництва продукції з м’яса птиці / І. О. Мащенко, Я. В. Кривошеєва // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 177-181.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5511
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-31.pdf233,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.