Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5515
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Павленко, Є.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T09:59:30Z | - |
dc.date.available | 2019-03-12T09:59:30Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5515 | - |
dc.description | Використання харчових волокон у виробництві напівкопчених ковбас / Є.О. Павленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 201-204. | uk_UA |
dc.description.abstract | В даній статті проведено дослідження щодо використання харчових волокон у виробництві напівкопчених ковбас, зокрема їх вплив на органолептичні показники. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | напівкопчена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | харчові волокна | uk_UA |
dc.subject | мікрокристалічна целюлоза | uk_UA |
dc.title | ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-35.pdf | 188,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.