Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5515
Title: | ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС |
Authors: | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель Strikha, Ludmila, scientific director Павленко, Є.О. |
Keywords: | напівкопчена ковбаса органолептичні показники харчові волокна мікрокристалічна целюлоза |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | В даній статті проведено дослідження щодо використання харчових волокон у виробництві напівкопчених ковбас, зокрема їх вплив на органолептичні показники. |
Description: | Використання харчових волокон у виробництві напівкопчених ковбас / Є.О. Павленко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 201-204. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5515 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-35.pdf | 188,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.