Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5517
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Strikha, Ludmila, scientific director | - |
dc.contributor.author | Песчаненко, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-14T08:15:00Z | - |
dc.date.available | 2019-03-14T08:15:00Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5517 | - |
dc.description | Песчаненко О. В. Аналіз небезпечних факторів при виробництві напівкопчених ковбас / О. В. Песчаненко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 212-217. | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено аналіз небезпечених факторів для сировини, оболонок та спецій; для процесів підготовчого циклу та виробництва напівкопчених ковбас. Встановлено, що існують різні джерела забруднення: персонал, розвиток фонової мікрофлори та цвілевих грибів при порушеннях температурних режимів і вологості при проведенні технологічного процесу. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | небезпечений фактор | uk_UA |
dc.subject | мікробіологічні | uk_UA |
dc.subject | хімічні та фізичні показники | uk_UA |
dc.subject | джерело | uk_UA |
dc.subject | патогенна мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | миючі та дезинфікуючі речовини | uk_UA |
dc.title | АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-37.pdf | 202,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.