Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5517
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorСтриха, Людмила Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorStrikha, Ludmila, scientific director-
dc.contributor.authorПесчаненко, О.В.-
dc.date.accessioned2019-03-14T08:15:00Z-
dc.date.available2019-03-14T08:15:00Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5517-
dc.descriptionПесчаненко О. В. Аналіз небезпечних факторів при виробництві напівкопчених ковбас / О. В. Песчаненко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 212-217.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз небезпечених факторів для сировини, оболонок та спецій; для процесів підготовчого циклу та виробництва напівкопчених ковбас. Встановлено, що існують різні джерела забруднення: персонал, розвиток фонової мікрофлори та цвілевих грибів при порушеннях температурних режимів і вологості при проведенні технологічного процесу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнебезпечений факторuk_UA
dc.subjectмікробіологічніuk_UA
dc.subjectхімічні та фізичні показникиuk_UA
dc.subjectджерелоuk_UA
dc.subjectпатогенна мікрофлораuk_UA
dc.subjectмиючі та дезинфікуючі речовиниuk_UA
dc.titleАНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАСuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-37.pdf202,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.