Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5517
Title: АНАЛІЗ НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Песчаненко, О.В.
Keywords: небезпечений фактор
мікробіологічні
хімічні та фізичні показники
джерело
патогенна мікрофлора
миючі та дезинфікуючі речовини
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Проведено аналіз небезпечених факторів для сировини, оболонок та спецій; для процесів підготовчого циклу та виробництва напівкопчених ковбас. Встановлено, що існують різні джерела забруднення: персонал, розвиток фонової мікрофлори та цвілевих грибів при порушеннях температурних режимів і вологості при проведенні технологічного процесу.
Description: Песчаненко О. В. Аналіз небезпечних факторів при виробництві напівкопчених ковбас / О. В. Песчаненко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 212-217.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5517
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-37.pdf202,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.