Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5521
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ЛІНІЇ |
Автори: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Ревков, С.І. |
Ключові слова: | фарш млинці харчові продукти м’ясні напівфабрикати пельмені обладнання лінія |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | В статті проаналізовано параметри технологічних операцій виготовлення заморожених млинців на спеціалізованій лінії відповідно до заданої потужності підприємства, обґрунтовано економічну ефективність виготовлення м’ясних напівфабрикатів. |
Опис: | Ревков С. І. Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / С. І. Ревков // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 237-242. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5521 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-41.pdf | 205,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.