Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5521
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ЛІНІЇ |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Ревков, С.І. |
Keywords: | фарш млинці харчові продукти м’ясні напівфабрикати пельмені обладнання лінія |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | В статті проаналізовано параметри технологічних операцій виготовлення заморожених млинців на спеціалізованій лінії відповідно до заданої потужності підприємства, обґрунтовано економічну ефективність виготовлення м’ясних напівфабрикатів. |
Description: | Ревков С. І. Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / С. І. Ревков // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 237-242. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5521 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-41.pdf | 205,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.