Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5521
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ НА СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ЛІНІЇ
Authors: Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник
Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель
Petrova, Olena, scientific director
Ревков, С.І.
Keywords: фарш
млинці
харчові продукти
м’ясні напівфабрикати
пельмені
обладнання
лінія
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: В статті проаналізовано параметри технологічних операцій виготовлення заморожених млинців на спеціалізованій лінії відповідно до заданої потужності підприємства, обґрунтовано економічну ефективність виготовлення м’ясних напівфабрикатів.
Description: Ревков С. І. Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / С. І. Ревков // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 237-242.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5521
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-41.pdf205,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.