Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5528
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Данильчук, Галина Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Данильчук, Галина Анатольевна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Danylchuk, Galina, scientific director | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, В.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-15T09:32:12Z | - |
dc.date.available | 2019-03-15T09:32:12Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5528 | - |
dc.description | Ткаченко В. О. Забійні показники бугайців молочних порід / В. О. Ткаченко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 267-271. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті наведено результати забою бугайців червоної степової та української чорно-рябої молочної порід. Вивчено морфологічний склад туш піддослідних бугайців. М’ясо піддослідних бугайців характеризувалося високою якістю, яка відповідає вимогам споживача. Туші тварин, що споживали передстартовий і стартовий комбікорми, за масою напівтуші, вмістом м’якуша за сортами перевищували аналогічні показники бугайців контрольних груп. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | бугайці | uk_UA |
dc.subject | маса туші | uk_UA |
dc.subject | жива маса | uk_UA |
dc.subject | шкіряна сировина | uk_UA |
dc.subject | відруби | uk_UA |
dc.subject | жир- сирець | uk_UA |
dc.title | ЗАБІЙНІ ПОКАЗНИКИ БУГАЙЦІВ МОЛОЧНИХ ПОРІД | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-46.pdf | 205,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.