Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5529
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Олена Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorПетрова, Елена Ивановна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorPetrova, Olena, scientific director-
dc.contributor.authorТригубко, А.С.-
dc.contributor.authorЛебедєв, О.В.-
dc.date.accessioned2019-03-15T09:36:41Z-
dc.date.available2019-03-15T09:36:41Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5529-
dc.descriptionТригубко А. С. Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок / А. С. Тригубко, О. В. Лебедєв // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 272-278.uk_UA
dc.description.abstractВ статті викладено порівняльні характеристики двох аналогів напівсинтетичних ковбасних оболонок «ФІБРОСМОК» і «НАНОСМОК», їх асортимент та специфічне призначення для окремих ковбасних виробів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectпаропроникністьuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectтермічна обробкаuk_UA
dc.subjectеластичністьuk_UA
dc.subjectтермостійкістьuk_UA
dc.titleПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОКuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-47.pdf206,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.