Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5529
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Petrova, Olena, scientific director | - |
dc.contributor.author | Тригубко, А.С. | - |
dc.contributor.author | Лебедєв, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-15T09:36:41Z | - |
dc.date.available | 2019-03-15T09:36:41Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5529 | - |
dc.description | Тригубко А. С. Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок / А. С. Тригубко, О. В. Лебедєв // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 272-278. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті викладено порівняльні характеристики двох аналогів напівсинтетичних ковбасних оболонок «ФІБРОСМОК» і «НАНОСМОК», їх асортимент та специфічне призначення для окремих ковбасних виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | паропроникність | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | термічна обробка | uk_UA |
dc.subject | еластичність | uk_UA |
dc.subject | термостійкість | uk_UA |
dc.title | ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-47.pdf | 206,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.