Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5529| Title: | ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК |
| Authors: | Сморочинський, Олександр Михайлович, науковий керівник Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Тригубко, А.С. Лебедєв, О.В. |
| Keywords: | технологія виробництво паропроникність ковбасні вироби термічна обробка еластичність термостійкість |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Abstract: | В статті викладено порівняльні характеристики двох аналогів напівсинтетичних ковбасних оболонок «ФІБРОСМОК» і «НАНОСМОК», їх асортимент та специфічне призначення для окремих ковбасних виробів. |
| Description: | Тригубко А. С. Порівняльна характеристика напівсинтетичних ковбасних оболонок / А. С. Тригубко, О. В. Лебедєв // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 272-278. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5529 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| studentresearchjournal160-47.pdf | 206,51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.