Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛевченко М.В., науковий керівник-
dc.contributor.authorФенцик, І.О.-
dc.date.accessioned2019-03-15T09:42:14Z-
dc.date.available2019-03-15T09:42:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5530-
dc.descriptionФенцик І. О. Оптимізація виробництва напівкопчених ковбас різної рецептури в умовах ТОВ ВП «Каховські ковбаси» / І. О. Фенцик // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. – 2018. - Вип. 1 (11). – С. 279-284.uk_UA
dc.description.abstractУ статті висвітлено питання виробництва нового асортименту напівкопчених ковбас вищої якості за рахунок зміни рецептур, використання високоякісної сировини та спецій. Встановлено, що виробництво запропонованого асортименту напівкопчених ковбас на підприємстві дає збільшення рентабельності і отриманого прибутку.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.titleОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ ВП «КАХОВСЬКІ КОВБАСИ»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
studentresearchjournal160-48.pdf202,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.