Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5530
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Левченко М.В., науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Фенцик, І.О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-15T09:42:14Z | - |
dc.date.available | 2019-03-15T09:42:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5530 | - |
dc.description | Фенцик І. О. Оптимізація виробництва напівкопчених ковбас різної рецептури в умовах ТОВ ВП «Каховські ковбаси» / І. О. Фенцик // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. – 2018. - Вип. 1 (11). – С. 279-284. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті висвітлено питання виробництва нового асортименту напівкопчених ковбас вищої якості за рахунок зміни рецептур, використання високоякісної сировини та спецій. Встановлено, що виробництво запропонованого асортименту напівкопчених ковбас на підприємстві дає збільшення рентабельності і отриманого прибутку. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ ВП «КАХОВСЬКІ КОВБАСИ» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-48.pdf | 202,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.