Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5530
Title: ОПТИМІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА НАПІВКОПЧЕНИХ КОВБАС РІЗНОЇ РЕЦЕПТУРИ В УМОВАХ ТОВ ВП «КАХОВСЬКІ КОВБАСИ»
Authors: Левченко М.В., науковий керівник
Фенцик, І.О.
Keywords: ковбасні вироби
рецептура
оцінка
якість
конкурентоспроможність
Issue Date: 2018
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: У статті висвітлено питання виробництва нового асортименту напівкопчених ковбас вищої якості за рахунок зміни рецептур, використання високоякісної сировини та спецій. Встановлено, що виробництво запропонованого асортименту напівкопчених ковбас на підприємстві дає збільшення рентабельності і отриманого прибутку.
Description: Фенцик І. О. Оптимізація виробництва напівкопчених ковбас різної рецептури в умовах ТОВ ВП «Каховські ковбаси» / І. О. Фенцик // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. – 2018. - Вип. 1 (11). – С. 279-284.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5530
Appears in Collections:Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal160-48.pdf202,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.