Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5534
Title: | ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ СИРОКОПЧЕНИХ КОВБАС ЗАЛЕЖНО ВІД СПОСОБУ ВИГОТОВЛЕННЯ |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна, науковий керівник Петрова, Елена Ивановна, научный руководитель Petrova, Olena, scientific director Шпота, Р.В. |
Keywords: | сирокопчені ковбаси бактеріальні препарати стартові культури фізико-хімічні показники органолептичні показники вміст білка вміст жиру вміст вологи |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Abstract: | Викладено результати досліджень якісних показників сирокопчених ковбасних виробів, виготовлених різними способами: традиційним та інтенсивним, з додаванням бактеріальних препаратів. Встановлено, що спосіб виготовлення впливає на фізико-хімічні та органолептичні показники ковбасних виробів. Кращими показниками органолептичної оцінки характеризувались вироби, у фарш яких додавали стартові культури, вони характеризувались вищими значеннями показнику виходу готової продукції та мали кращі показники зовнішнього вигляду, кольору на розрізі, консистенції. |
Description: | Шпота Р. В. Якісні показники сирокопчених ковбас залежно від способу виготовлення / Р. В. Шпота // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11). - С. 299-305. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5534 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) Статті студентів МНАУ Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
studentresearchjournal160-52.pdf | 339,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.