Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5569
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Gorbenko, Elena, scientific director | - |
dc.contributor.advisor | Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Kim, Nataliya, scientific director | - |
dc.contributor.author | Тетещенко, А. В. | - |
dc.contributor.author | Сливаткін, В. А. | - |
dc.contributor.author | Співак, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-19T13:31:16Z | - |
dc.date.available | 2019-03-19T13:31:16Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Тетещенко А. В. Дослідження технологічного процесу виготовлення ячмінного борошна / А. В. Тетещенко, В. А. Сливаткін, М. М. Співак ; наук. керівн. О. А. Горбенко, Н. І. Кім // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, 22 - 24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет ; Інженерно-енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. - С. 69-73. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5569 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто технологічний процес виробництва ячмінного борошна та обладнання для його здійснення.Застосування технологічних прийомів, таких як гідротермічна обробка (ГТО), що включає інтенсивне зволоження, відволожування і сушку зерна ячменю, підвищує ефективність його лущення і вихід ядра, підвищує харчову цінність крупи та борошна. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the production process of barley flour and zdiysnennya.Zastosuvannya equipment for its processing methods such as hydrothermal processing (TRP), which includes intense hydration, vidvolozhuvannya and drying barley, increases the efficiency of its shelling and out of the nucleus and increases the nutritional value of cereals and flour. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.title | Дослідження технологічного процесу виготовлення ячмінного борошна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2017 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
73-7629 Студ коф_2017.pdf | 393,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.