Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5569
Назва: Дослідження технологічного процесу виготовлення ячмінного борошна
Автори: Горбенко, Олена Андріївна, науковий керівник
Gorbenko, Elena, scientific director
Кім, Наталія Ігорівна, науковий керівник
Kim, Nataliya, scientific director
Тетещенко, А. В.
Сливаткін, В. А.
Співак, М. М.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Тетещенко А. В. Дослідження технологічного процесу виготовлення ячмінного борошна / А. В. Тетещенко, В. А. Сливаткін, М. М. Співак ; наук. керівн. О. А. Горбенко, Н. І. Кім // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни : матеріали 29-ї студентської науково-теоретичної конференції, 22 - 24 березня 2017 р. / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет ; Інженерно-енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2017. - С. 69-73.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто технологічний процес виробництва ячмінного борошна та обладнання для його здійснення.Застосування технологічних прийомів, таких як гідротермічна обробка (ГТО), що включає інтенсивне зволоження, відволожування і сушку зерна ячменю, підвищує ефективність його лущення і вихід ядра, підвищує харчову цінність крупи та борошна.
In the article the production process of barley flour and zdiysnennya.Zastosuvannya equipment for its processing methods such as hydrothermal processing (TRP), which includes intense hydration, vidvolozhuvannya and drying barley, increases the efficiency of its shelling and out of the nucleus and increases the nutritional value of cereals and flour.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5569
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
73-7629 Студ коф_2017.pdf393,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.