Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погорєлова, Анастасія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Pogorelovа, Anastasia | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-15T06:45:08Z | - |
dc.date.available | 2019-05-15T06:45:08Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Системи технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання освітнього ступеня "бакалавр" спеціальності 051 "Економіка" / уклад. А. О. Погорєлова. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 69 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730 | - |
dc.description.abstract | “Технологія виробництва продукції тваринництва” є базовою дисципліною для студентів економічних спеціальностей, знання якої необхідні майбутнім фахівцям для опрацювання заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. До змісту даного курсу входять: визначення значення тваринництва в народному господарстві, пізнання шляхів розвитку та перспектив даної галузі, питання вдосконалення тварин, вивчення господарських і біологічних особливостей різних видів сільськогосподарських тварин, виробничо- зоотехнічних процесів на фермах, вивчення основних питань технології виробництва молока, яловичини, свинини, продукції вівчарства, птахівництва, конярства, кролівництва та звірівництва на сучасній індустріальній основі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | Конституція тварин | uk_UA |
dc.subject | поживність кормів | uk_UA |
dc.subject | забійна маса | uk_UA |
dc.subject | коефіцієнт м’ясності | uk_UA |
dc.title | Системи технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва) | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sy`stemy_texnologij.pdf | 918,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.