Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730
Title: | Системи технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва) |
Authors: | Погорєлова, Анастасія Олександрівна Pogorelovа, Anastasia |
Keywords: | Конституція тварин поживність кормів забійна маса коефіцієнт м’ясності |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Системи технологій (Технологія виробництва продукції тваринництва) [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання освітнього ступеня "бакалавр" спеціальності 051 "Економіка" / уклад. А. О. Погорєлова. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 69 с. |
Abstract: | “Технологія виробництва продукції тваринництва” є базовою дисципліною для студентів економічних спеціальностей, знання якої необхідні майбутнім фахівцям для опрацювання заходів, спрямованих на зниження собівартості продукції та підвищення ефективності її виробництва. До змісту даного курсу входять: визначення значення тваринництва в народному господарстві, пізнання шляхів розвитку та перспектив даної галузі, питання вдосконалення тварин, вивчення господарських і біологічних особливостей різних видів сільськогосподарських тварин, виробничо- зоотехнічних процесів на фермах, вивчення основних питань технології виробництва молока, яловичини, свинини, продукції вівчарства, птахівництва, конярства, кролівництва та звірівництва на сучасній індустріальній основі. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5730 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sy`stemy_texnologij.pdf | 918,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.