Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5759
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтародубець, Олексій Олександрович-
dc.contributor.authorStarodubets, Aleksey-
dc.contributor.authorПогорєлова, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.authorPogorelovа, Anastasia-
dc.date.accessioned2019-05-17T11:57:59Z-
dc.date.available2019-05-17T11:57:59Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтандартизація продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання СВО "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : О. О. Стародубець, А. О. Погорєлова. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5759-
dc.description.abstractЗасвоєння програми з курсу «Стандартизація продукції тваринництва» є базою для формування у майбутніх фахівців технологічної дисципліни, відповідальності за виробництво тваринницької продукції високої якості та реалізації її з максимально економічним ефектом. Основні завдання дисципліни полягають в ознайомлені студентів з заходами по проведенню організаційно-технологічних робіт, що сприяють підвищенню ефективності виробництва і якості продукції на всіх стадіях технологічного процесу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсистеми стандартівuk_UA
dc.subjectстандартизація продукції птахівництваuk_UA
dc.subjectстандартизація кормівuk_UA
dc.titleСтандартизація продукції тваринництваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Standartyzaciya produkciyi tvarynnycztva.pdf691,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.