Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5759
Назва: Стандартизація продукції тваринництва
Автори: Стародубець, Олексій Олександрович
Starodubets, Aleksey
Погорєлова, Анастасія Олександрівна
Pogorelovа, Anastasia
Ключові слова: системи стандартів
стандартизація продукції птахівництва
стандартизація кормів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Стандартизація продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання СВО "бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : О. О. Стародубець, А. О. Погорєлова. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): Засвоєння програми з курсу «Стандартизація продукції тваринництва» є базою для формування у майбутніх фахівців технологічної дисципліни, відповідальності за виробництво тваринницької продукції високої якості та реалізації її з максимально економічним ефектом. Основні завдання дисципліни полягають в ознайомлені студентів з заходами по проведенню організаційно-технологічних робіт, що сприяють підвищенню ефективності виробництва і якості продукції на всіх стадіях технологічного процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5759
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Standartyzaciya produkciyi tvarynnycztva.pdf691,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.