Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorKravchenko, Helen-
dc.contributor.authorМельник, Володимир Олександрович-
dc.contributor.authorMelnik, Vladimir-
dc.date.accessioned2019-05-31T08:34:07Z-
dc.date.available2019-05-31T08:34:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГодівля тварин і технологія кормів. Зоохіманаліз кормів [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : О. О. Кравченко, В. О. Мельник. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5849-
dc.description.abstractСучасна оцінка поживності кормів передбачає визначення більше 40 показників. Кількість цих показників для різних видів тварин різна. До них відносять суху речовину, сирий протеїн, амінокислоти (10), сирий жир та жирні кислоти, цукри, крохмаль, макро- (7) та мікроелементи (6), вітаміни (більше 10) та інші. Уже цей перелік свідчить про те, що показники хімічного складу становлять основу поживності, так як вони дають їй різнобічну і досить вичерпну характеристику. Однак, хімічний склад показує вміст поживних речовин у кормі і не може давати уявлення про їх перетравність, засвоєння, вплив на організм. Тому він є первинним показником поживності.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectОцінка кормівuk_UA
dc.subjectВизначення вологості в кормахuk_UA
dc.subjectзберігання комбікормуuk_UA
dc.subjectпроби кормів тваринного походженняuk_UA
dc.subjectпроби кормових добавокuk_UA
dc.subjectвизначення сирої клітковиниuk_UA
dc.titleГодівля тварин і технологія кормів. Зоохіманаліз кормівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hodivlya_tvaryn_i_tekhnolohiya_kormiv.pdf399,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.