Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5865
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Антипова, Лідія Климівна | - |
dc.contributor.author | Antipova, Lidiya | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Олег Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Федорчук, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Kovalenko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Mikhail | - |
dc.contributor.author | Дробітько, Антоніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Drobitko, Antonina | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-06T11:34:51Z | - |
dc.date.available | 2019-06-06T11:34:51Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Кормові польові культури та господарськи придатне різнотрав'я : навч. наоч. посіб. / уклад. : Л. К. Антипова, М. І. Федорчук, О. А. Коваленко, А. В. Дробітько, А. В. Чернова ; за ред. Л. К. Антипової. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 104 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5865 | - |
dc.description.abstract | У навчальному наочному посібнику наведено назви (українською та латинською мовами) найбільш поширених кормових культур та господарськи придатного різнотрав’я. Зазначено відношення їх до родин. Висвітлено поділ кормових культур за біологічними особливостями тощо. Ілюстровано окремі рослини. Навчальний наочний посібник рекомендований для студентів, аспірантів, докторантів закладів вищої освіти. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | групи кормових культур | uk_UA |
dc.subject | характеристика кормових культур | uk_UA |
dc.subject | бобові трави | uk_UA |
dc.subject | злакові трави на сіно | uk_UA |
dc.subject | зелений корм | uk_UA |
dc.subject | поживність кормів | uk_UA |
dc.title | Кормові польові культури та господарськи придатне різнотрав'я | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kormovi polovi kultury.pdf | 34,88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.