Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorВетушняк, Тетяна Юріївна-
dc.contributor.authorPidpala, Tetyana-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorVetushniak, Tetyana-
dc.date.accessioned2019-06-13T06:31:45Z-
dc.date.available2019-06-13T06:31:45Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПідпала Т. В. Оцінка особливостей інтенсивної технології виробництва молока / Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, Т. Ю. Ветушняк // Таврійський науковий вісник. – 2019. – Вип. 106. – С. 26-30.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5945-
dc.description.abstractВ статті наведено результати оцінки особливостей інтенсивної технології виробництва молока за умов безприв’язного боксового утримання корів голштинської породи, годівлі загальнозмішаним раціоном і доїнням на конвеєрно-кільцевій установці типу «Карусель» на 80 місць. Встановлено, що створені умови технологічного середовища сприяють реалізації спадкового потенціалу тварин голштинської породи. Середній надій за першу лактацію становив 9011 кг молока, інтенсивність молоковіддачі 2,14 кг/хв.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the research results of intensive technology of milk production under conditions of loose housing of cows of Holstein breed. Established that the distribution of animals in technology groups is carried out according to their physiological condition and the lactation period. The conditions created technological environment contribute to the realization of genetic potential of Holstein breed. . On average hopes for first lactation amounted to 9011 kg of milk, the intensity of the milk yield plant was 2.14 kg/min.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectінтенсивна технологіяuk_UA
dc.subjectбезприв’язно боксове утриманняuk_UA
dc.subjectзагально змішаний раціонuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectintensive technologyuk_UA
dc.subjectunoccupied boxing contentuk_UA
dc.subjectgenerally mixed dietuk_UA
dc.subjectmilk productionuk_UA
dc.titleОцінка особливостей інтенсивної технології виробництва молокаuk_UA
dc.title.alternativeЕvaluation of the features of intensive technology of milk manufactureuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Ветушняк 3А 04.02.19_Стриха.pdf268,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.