Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6021
Title: | Технологія переробки продукції тваринництва |
Authors: | Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Alexander |
Keywords: | показники морфологічного складу м’яса біологічна цінність м’ясопродуктів технології розморожування м’яса виготовлення ковбас |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Технологія переробки продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторно-практичних занять для здобувачів вищої освіти, СВО "Бакалавр", освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. : О. І. Петрова, О. С. Крамаренко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 36 c. |
Abstract: | В промисловості та торгівлі тканини м’яса класифікують за їх харчовою цінністю та технологічним призначенням на м’язову, жирову, сполучну, кісткову, хрящову та кров. Тканини туші тварини можна хоча і не повністю, відокремити одну від однієї. Кількісне співвідношення тканини в туші різних видів м’яса наведено в табл.1. Співвідношення тканин м’ясної туші може змінюватись у значних межах. |
URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6021 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia pererobky produktsii tvarynnytstva.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.