Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 61-70 зі 74.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Господарсько-біологічні особливості, адаптаційні властивості свиней ірландського походження та їх використання за різних методів розведенняХрамкова, Ольга Миколаївна; Khramkova, O. M.
2020Вплив генотипів за генами gh та pit-1 на формування господарсько-корисних ознак голштинських корівГубаренко, Наталія Юріївна; Hubarenko, N. Yu.
2021Управління кадровою безпекою аграрних підприємствКурепін, Вячеслав Миколайович; Kurepin, Vyacheslav
2014Формування і функціонування ринку продукції овочівництваЛесік, Ірина Миколаївна; Lesik, Iryna
2018Підвищення ефективності промислового виробництва свинини на основі використання етологічних факторівЛихач, Анна Василівна; Likhach, Anna
2018Методологія аналізу генофонду чистопородних і помісних свиней та формування їх продуктивності на основі днк-маркерівЛуговий, Сергій Іванович; Lugovoy, Sergey
2011Вплив різних рівнів і джерел селену в раціоні на продуктивність та вміст важких металів у продуктах забою свинейПірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liudmila
2019Управління виробничою та зовнішньоекономічною діяльністю підприємств олійно-жирового комплексу УкраїниКазанджі, Альона Вікторівна
2018Регулювання соціально-економічного розвитку сільських територій в умовах децентралізаціїЧервен Іван Іванович, науковий керівник; Павлюк, Світлана Іванівна; Pavliuk, Svitlana
2019Формування конкурентних переваг виробників сільськогосподарської продукції України на зовнішніх ринках: теорія, методологія, практикаШебаніна, Олена В’ячеславівна, науковий консультант; Федосєєва, Ганна Степанівна; Fedosіeіeva, Hanna