Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6104
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Патрєва, Людмила Семенівна | - |
dc.contributor.author | Patryeva, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-01T07:28:54Z | - |
dc.date.available | 2019-08-01T07:28:54Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Патрєва Л. С. Нові вимоги до маркування харчових продуктів / Л. С. Патрєва // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 1 (101). - С. 103-110. - DOI: 10.31521/2313-092X/2019-1(101)-15. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6104 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано новий законопроект, яким пропонується врегулювати порядок маркування харчових продуктів в Україні. Встановлено, що у законопроекті представлено вичерпний перелік інформації, яка повинна бути зазначена в обов’язковому порядку на етикетці чи упаковці. Реалізація законопроекту дасть змогу створити результативний механізм інформування споживачів про харчові продукти або інгредієнти, їх склад, поживну цінність, спосіб споживання, а також дасть змогу зменшити навантаження на операторів ринку шляхом систематизації вимог до інформації про харчові продукти в одному законі, гармонізованому до законодавства Європейського Союзу. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article represents the analysis of the new draft law, which is proposed to regulate the procedure for labelling of the foodstuffs in Ukraine,. It was found that the bill offers an exhaustive list of information that must be indicated on a label or package without fail. The implementation of the draft law will provide an opportunity to create an effective mechanism for informing consumers about foodstuffs or ingredients, their composition, nutritional value, methods of consumption, it will also give an opportunity to reduce the charge of market operators by systematizing the requirements to information about foodstuffs in one law harmonized with European Union legislation. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | законопроект | uk_UA |
dc.subject | маркування | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | безпечність продукції | uk_UA |
dc.subject | draft law | uk_UA |
dc.subject | labelling | uk_UA |
dc.subject | foodstuffs | uk_UA |
dc.subject | product safety | uk_UA |
dc.title | Нові вимоги до маркування харчових продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | New requirements to the foodstuffs labelling | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 1 (101) Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
15-patryeva.pdf | 973,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.