Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6205
Назва: Управління переробкою і зберіганням сільськогосподарської продукції
Автори: Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Управління переробкою і зберіганням сільськогосподарської продукції : навчально-методичний комплекс / уклад. В. Г. Федорчук. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 39 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6205
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НМКД 2019 - 2020 УПЗСП.pdf307,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.