Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6205
Назва: | Управління переробкою і зберіганням сільськогосподарської продукції |
Автори: | Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Управління переробкою і зберіганням сільськогосподарської продукції : навчально-методичний комплекс / уклад. В. Г. Федорчук. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 39 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6205 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НМКД 2019 - 2020 УПЗСП.pdf | 307,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.