Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.date.accessioned2019-09-13T11:34:22Z-
dc.date.available2019-09-13T11:34:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТехнологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : навчально-методичний комплекс для здобувачів вищої освіти денної форми навчання на 2019-2020 навчальний рік / уклад. В. Г. Федорчук. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НМКД 2019 - 2020 ТПЗСП.pdf311,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.