Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Валентина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Valentina | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-13T11:34:22Z | - |
dc.date.available | 2019-09-13T11:34:22Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : навчально-методичний комплекс для здобувачів вищої освіти денної форми навчання на 2019-2020 навчальний рік / уклад. В. Г. Федорчук. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 40 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6207 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
НМКД 2019 - 2020 ТПЗСП.pdf | 311,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.